Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dansstudio Schaapman

Hasselt/ Westenholte.
Dansstudio Schaapman

Hartelijk welkom op de site van Dansstudio Schaapman

Wij verzorgen workshops en demonstraties voor feesten en partijen.


Linedance

Een workshop is een éénmalige les in linedancing, waarbij men een dans op beginnersniveau leert. Linedansen is als activiteit zeer geschikt voor kleine en grote gezelschappen.


Je bent tijdens het linedansen niet afhankelijk van een danspartner, wel dans je in groepsverband. Je staat in rijen naast, voor en achter elkaar.

Na ongeveer 30 minuten beheers je al een linedans. Je hoeft hiervoor geen ervaren danser te zijn. De duur van een workshop kan van 30 minuten tot 1 uur zijn.


Zumba kids

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeest voor uw kind? Dan is een Zumba Kidsparty een echte aanrader.

Wij verzorgen graag een hip dansfeest voor uw kind. Zumba kids is op dit moment in 30 landen een daverend succes. Een sportieve workout voor kinderen vanaf 5 jaar. Je beweegt op lekkere herkenbare, swingende muziek.


Workshop Zumba

Zumba betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben". Zumba is geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Het verschil met andere workouts is dat u aan het sporten bent zonder dat u het gevoel hebt dat u aan het sporten bent, omdat het gewoon leuk is!

Een worshop duurt ongeveer 45 minuten.


Voor info bel:0651807563